Distribucija

ITM Group se može pohvaliti značajnim portfoliom vodećih svetskih brendova. Pomenućemo ovde samo globalno i regionalno najvažnije brendove i kompanije sa kojima ITM razvija partnerske odnose.

U sferi Logistike, ITM je na srpskom tržistu partner čuvenoj kompaniji L'Oreal i domaćem gigantu konditorske industrije, kompaniji Bambi-Banat, kao i globalnom FMCG lideru kompaniji Unilever, sa kojim je saradnja podignuta na viši nivo preuzimanjem odgovornosti za prodaju i distribuciju Unilever proizvoda kroz naša dva najveća i najzahtevnija, u smislu pružanja prodajnog i logističkog servisa, maloprodajna lanca Delhaize Maxi i Mercator.

U domenu prodaje, distribucije i zastupanja brendova na teritoriji Srbije, kompanija ITM je razvila partnerstvo sa poznatim kompanijama, kao sto je švedska kompanija SCA sa svojim brendovima Libresse, Tena i Libero; britanska kompanija Glaxo Smith Kline sa svojim brendovima za oralnu higijenu - Aquafresh, Sensodine, Paradontax i Corega.

Kroz sopstveni maloprodajni lanac, ITM prodaje proizvode bele tehnike renomiranog nemačkog proizvodjača Gaggenau, Siemens i Bosch.

Pored ovih zvučnih imena, ITM je razvio plodonosnu saradnju sa kompanijama od jakog regionalnog značaja, kao što je sremskomitrovački proizvodjač testenina Mitsides Point sa brendovima Durum i Panona, kao i sa poznatim proizvodjačima motornog ulja i maziva, hrvatskom INA -om i Optima -om iz Modriče.